od Antonína ze Slaného
Mléčná čokoláda nejvěrněji odráží oblíbenou chuť čokolády jednotlivých národů. Je to čokoláda s přídavkem kondenzovaného nebo sušeného mléka. Existují dva základní druhy mléčné čokolády. Záleží na tom, jaký se použije mléčný výrobek. Na evropském kontinentu se nejčastěji používá kondenzované mléko podle původního receptu Švýcarů Henriho Nestlé a Daniela Petera díky nim, patří Švýcarsko mezi specialisty na mléčnou čokoládu. Zatímco ve Velké Británii a USA se používá prášková směs mléka a cukru usušené raději na vzduchu. U dobré mléčné čokolády bychom měli sledovat kakaové aroma, všimnout si, jak dobře je mléko vyvážené s kakaovými boby a zda se v ústech snadno rozpouští a nezanechává pocit mastnoty. Podíl kakaové sušiny by měl být okolo 25% a zároveň by měla obsahovat 14 až 25% mléčných součástí.
Naše pralinky jsou domácí výroby z kvalitní belgické čokolády. Rovněž náplním do pralinek věnujeme velkou pozornost a používáme prvotřídní ingredience bez emulgátorů a umělých přísad. Lákavý výběr ručně vyráběných pralinek naleznete v našich prodejnách. Za povšimnutí stojí pralinky karamelové, nugátové, pistáciové, levandulové, rakytníkové, jahodové a další...

Při výběru Vašeho zboží je nutné vyplnit celý objednávkový formulář. Objednávka bude potvrzena na Vaši e-mailovou adresu, uvedenou ve formuláři. Po potvrzení objednávky složte celou částku za objednané zboží na číslo účtu 107 - 34 34 50 257 / 0100. Všechny ceny jsou uváděny včetně DPH.

Dodací lhůty:
ZÁKUSKY a KOLÁČE 2 dny od přijetí platby
DĚTSKÉ DORTY 1 týden od přijetí platby
NAROZENINOVÉ DORTY 1 týden od přijetí platby
SVATEBNÍ DORTY 2 týdny od přijetí platby
Partneři:
www.diskotaceni.cz
www.bellis-kvetiny.cz
www.kvetiny-carodejka.cz
www.ak49.cz